Een klacht melden

Hoewel wij onze uiterste best doen om jou als tevreden klant aan onze grote schare klanten toe te voegen kan het zijn dat je in een enkel geval toch ergens niet tevreden over bent. Dat kan bijvoorbeeld zijn over de manier waarop je bent behandeld aan de telefoon of per email of over het product dat je hebt gekocht.

Wij verzoeken je in alle gevallen dat je niet tevreden bent om contact met ons op te nemen zodat we naar een bevredigende oplossing kunnen bieden. Dat kan door een email te sturen naar info@trouwalbumwinkel.nl met daarin de omschrijving van je klacht en de gewenste oplossing.

In het zeldzame geval waarbij je er met ons niet uitkomt, kun je contact opnemen met Stichting WebwinkelKeur. Trouwalbumwinkel is aangesloten bij deze onafhankelijke stichting en zij zullen in dat geval bemiddelen tussen Trouwalbumwinkel en u als klant om tot een passende oplossing te komen.

Naast Stichting Webwinkelkeur is het sinds 15 februari 2016 ook mogelijk om je geschil neer te leggen bij de klachtencommissie van de Europese Unie. Kijk daarvoor op deze website voor meer informatie.

 

Over ons

Trouwalbumwinkel opende haar webshop in 2008 en is gevestigd in Ravenstein.
Vanuit deze locatie voorzien wij (aanstaande) bruidsparen en fotografen van de mooiste trouwalbums, gastenboeken en andere aan het huwelijk gerelateerde artikelen.
We helpen je vakkundig en onze service is prima.

 

Daarom Trouwalbumwinkel!

Bij Trouwalbumwinkel bestel je via een versleutelde verbinding en kun je kiezen om achteraf te betalen.
Wij geven je 14 dagen bedenktijd. Bevalt het product niet dan ontvang je gewoon je aankoopbedrag terug.

Over Trouwalbumwinkel

Trouwalbumwinkel is gevestigd in Ravenstein. We helpen je vakkundig en onze service is prima.

De waardering van www.trouwalbumwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 345 reviews.

Adres Trouwalbumwinkel

Trouwalbumwinkel.nl
van den Boogaardstraat 7
5371BC Ravenstein
(Geen bezoekadres)
info@trouwalbumwinkel.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw -