Bij welke aanbieder moet je zijn voor je digitale trouwalbum

Bij welke aanbieder moet je zijn voor je digitale trouwalbum Bij welke aanbieder van digitale trouwalbums bestel je nou een professioneel ogend digitaal trouwalbum van goede kwaliteit?
Steeds meer bruidsparen maken hun digitale trouwalbum zelf. Dat kan zijn uit kostenbesparing of omdat ze het gewoon leuk vinden om zelf het trouwalbum te maken.

Vaak levert de fotograaf de foto's aan zodat het bruidspaar zelf aan de slag kan met het maken van het trouwalbum. Maar waar en hoe maak je nou zelf een representatief trouwalbum? Uiteraard bevelen wij als Trouwalbumwinkel.nl onze Trouwalbum Editor aan, maar als je daar niet voor kiest, waar moet je dan op letten? Er zijn diverse aanbieders van software op de markt waarmee je een digitaal trouwalbum zou kunnen maken, maar enkele daarvan zeggen een prachtig trouwalbum te kunnen leveren, maar in de praktijk valt dat toch tegen. Het zijn voornamelijk de opmaakmogelijkheden in de software die niet op het huwelijk zijn toegespitst en de kwaliteit van het drukwerk dat tegenvalt. 
Wanneer je een trouwalbum in je handen hebt wil je ook echt iets stevigs in handen hebben en niet een dun boekje met hele dunne pagina's. Zorg er daarom voor dat pagina's in elk geval een dikte hebben van minimaal 300 gram. Dan heb je al redelijk stevige pagina's die niet zo snel buigen. Een goede aanbieder geeft duidelijk aan hoe dik de bladen in de geleverde albums zijn. Staat het er niet bij? Informeer er dan voor de zekerheid naar. Meestal zijn de bladzijden niet heel dik (lees heel dun) als de kwaliteit niet wordt vermeldt.
Ook voor wat betreft de omslag van het trouwalbum zijn er vele mogelijkheden. Over smaak valt niet te twisten dus eigenlijk is hier alles prima. Hou je van een hardcover omslag met eigen foto's en tekst op de omslag dan neem je een digitale omslag. Geef je de voorkeur aan een luxere uitstraling dan neem je een lederen of kunstlederen omslag, eventueel aangevuld met een foto. De meeste trouwalbums hebben een omslag van kunstleer. Dat lijkt op echt leer en is echt prima van kwaliteit. Het gaat net als echt leer een leven lang mee en is makkelijk schoon te houden met een vochtige doek als het per ongeluk vies mocht worden.

Een goede aanbieder levert ook een stevige opbergbox bij het trouwalbum. Soms zit de box standaard bij het trouwalbum, maar moet je er een box bij bestellen? Doe dat dan zeker ook. Het kost je enkele tientjes, maar dat zorgt er wel voor dat het trouwalbum veilig kan worden opgeborgen wanneer het een tijdje niet wordt ingekeken.

Dan heb je een album uitgezocht dat bij jullie smaak past, maar dan komt de grote klus: Jullie trouwfoto's moeten in een digitaal album verwerkt worden.
Een goede aanbieder van digitale trouwalbums heeft zijn software ook toegespitst op het maken van een digitaal trouwalbum. Dat wil zeggen met opmaak mogelijkheden die recht doen aan een digitaal trouwalbum en eenvoudig in gebruik is. Je vind er bijvoorbeeld vele design mogelijkheden op het gebied van pagina indelingen en templates, achtergronden en leuke toevoegingen zoals tekst en romantische vormen om het album te verfraaien. Met meer opmaakmogelijkheden kom je uiteindelijk tot een uniek trouwalbum dat echt van jullie is en waar je trots op kunt zijn dat je het helemaal zelf hebt gemaakt en waar je natuurlijk nog vele jaren plezier aan beleeft als je er in kijkt. Dan komt de hele trouwdag van vele jaren geleden weer helemaal tot leven.
We wensen je veel plezier met het maken van jullie eigen trouwalbum! 
    21-12-2016 08:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Trouwalbumwinkel opende haar webshop in 2008 en is gevestigd in Helmond.
Vanuit deze locatie voorzien wij (aanstaande) bruidsparen en fotografen van de mooiste trouwalbums, gastenboeken en andere aan het huwelijk gerelateerde artikelen.
We helpen je vakkundig en onze service is prima.

 

Daarom Trouwalbumwinkel!

Bij Trouwalbumwinkel bestel je via een versleutelde verbinding en kun je kiezen om achteraf te betalen.
Wij geven je 14 dagen bedenktijd. Bevalt het product niet dan ontvang je gewoon je aankoopbedrag terug.

Achteraf betalen bij Trouwalbumwinkel

Over Trouwalbumwinkel

Trouwalbumwinkel is gevestigd in Helmond. We helpen je vakkundig en onze service is prima.

De waardering van www.trouwalbumwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 345 reviews.

Trouwalbumwinkel op facebook  Trouwalbumwinkel op Facebook

Trouwalbumwinkel op Twitter  Trouwalbumwinkel op Twitter

Adres Trouwalbumwinkel

Trouwalbumwinkel.nl
van den Boogaardstraat 7
5371BC Ravenstein
(Geen bezoekadres)
+31 (0) 486-831634
Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
info@trouwalbumwinkel.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW -