Leuk dat je de moeite neemt om onze weblog te lezen! Wij bloggen over alles wat met trouwen en bruiloften/huwelijken te maken heeft.
Denk aan nieuwtjes op het gebied van trouwartikelen, tips om je digitale fotoalbum te maken en alles wat met trouwreportages te maken heeft. 
Nieuw en super handig: losbladig gastenboek

  19-06-2015     Reacties (1)

Nieuw en super handig: losbladig gastenboek Je kent het wel: je komt op een receptie van een bruiloft en kunt achteraan in de rij aansluiten om het gastenboek te tekenen... Trouwalbumwinkel heeft daar nu de oplossing voor: Het losbladige gastenboek! Super handig wanneer er veel bruiloftgasten tegelijk binnen komen op je receptie of feest.  De bladen uit het receptieboek kunnen los neergelegd worden zodat iedereen op zijn/haar gemakt een wens aan het bruidspaar kan opschrijven zonder in een rij te moeten gaan staan. Daarnaast bieden onze losbladige gastenboeken tevens de mogelijkheid om foto's bij de teksten van je receptiegasten te plakken. Daarmee hebben jullie als bruidspaar na de trouwdag nóg één leuke herinnering om terug te kijken op een geslaagde feestdag. Een gastenboek waar foto's in zijn geplakt wordt later vaker terug gekeken...

Lees meer

Huwelijksverjaardagen: 25 jaar getrouwd, hoe heet dat ook al weer?

      11-03-2015     Reacties (0)

Huwelijksverjaardagen: 25 jaar getrouwd, hoe heet dat ook al weer? Je kent dat wel: Je ouders zijn 25 jaar getrouwd, maar hoe noem je dit jubileum nou ook al weer? Was het nu koper, zilver of goud? De meest bekende huwelijksverjaardagen zijn natuurlijk 12½, 25, 50 en 60 jaar getrouwd. Er is echter voor vrijwel elk jaar dat je getrouwd bent een bijnaam. Voor het gemak hebben we ze allemaal op een rijtje gezet. Je kunt het vooraf beter even checken voordat je je ouders feliciteerd met hun gouden bruilft als ze 25 jaar getrouwd zijn, toch? Op onderstaande pagina vind je het hele overzicht zodat je op je kaartje de juiste jubileum naam kunt schrijven. Kijk voor alle benamingen op:  http://www.trouwalbumwinkel.nl/huwelijksverjaardagen .

Lees meer

Over ons

Trouwalbumwinkel opende haar webshop in 2008 en is gevestigd in Helmond.
Vanuit deze locatie voorzien wij (aanstaande) bruidsparen en fotografen van de mooiste trouwalbums, gastenboeken en andere aan het huwelijk gerelateerde artikelen.
We helpen je vakkundig en onze service is prima.

 

Daarom Trouwalbumwinkel!

Bij Trouwalbumwinkel bestel je via een versleutelde verbinding en kun je kiezen om achteraf te betalen.
Wij geven je 14 dagen bedenktijd. Bevalt het product niet dan ontvang je gewoon je aankoopbedrag terug.

Achteraf betalen bij Trouwalbumwinkel

Over Trouwalbumwinkel

Trouwalbumwinkel is gevestigd in Helmond. We helpen je vakkundig en onze service is prima.

De waardering van www.trouwalbumwinkel.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 345 reviews.

Trouwalbumwinkel op facebook  Trouwalbumwinkel op Facebook

Trouwalbumwinkel op Twitter  Trouwalbumwinkel op Twitter

Adres Trouwalbumwinkel

Trouwalbumwinkel.nl
Berkendonk 67
5703 KB Helmond
(Geen bezoekadres)
+31 (0) 492-554218
Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
info@trouwalbumwinkel.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW -